Axel Salto som kunsthåndverker - DKK798 - Antikvariat - Dansk Antikvarisk Boghandel
Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogHolm, Arne E.

Axel Salto som kunsthåndverker

Trondheim 1950. 48 sider. På norsk. Udgivet i anledning af Axel Saltos udstilling i Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum. Hæftet. Rigt illustreret med fotos i s/h af Saltos værker. Fint og sjældent eksemplar.

Arne E. Holm: Axel Salto som kunsthåndverker.
Forfatteren skildrer Saltos værker: "(...) Salto griper tingene an på sin egen måte. Enten det er malerier, grafikk eller balett, bokkunst eller stofftrykk, keramikk, glass eller metallarbeider, dikter han seg selv og sin egen følelse for omverden inn i arbeidene sine".
Axel Salto (1889-1961): Dansk keramiker af international berømmelse. Hans værker omfatter ud over keramik: maleri, grafisk design, bogillustrationer, smykker og tekstiler. Som forfatter og stifter af kunsttidsskriftet Klingen var Salto en vigtig bidragyder til kunstdebatten i Danmark. Klingen blev ændret til kunstnersammenslutningen De Fire, der foruden Salto talte Vilhelm Lundstrøm, Svend Johansen og Karl Larsen.
Kunsthåndværk.


Holm, Arne E.

Axel Salto som kunsthåndverker

Bestillingsnummer: DAB 720-48832


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2024 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk