Skiemtsomme Riimbreve - DKK398 - Antikvariat - Dansk Antikvarisk Boghandel
Antikvariat
Antikvariat


Søg din bog



Baggesen, Jens

Skiemtsomme Riimbreve

Frederik Brummers Forlag, 1807. 8 (Fortale) + 355 sider. Brunt halvlæderbind med guldtryk og sort titelfelt på ryggen. Med taknemmelig dedikation fra en sadelmager til hans læge. Frakturskrift. Ydre brugsspor. Noget aldersplettet.

Jens Baggesen: Skiemtsomme Riimbreve.
Fra forfatterens fortale: Nærværende Samling af lette, spøgende, for det meste til Trykken ubestemte Riimbreve, synes, som den maaske eeneste i sit Slags, meer end nogen anden, at trænge til en lille forklarende Forerindring. Uagtet Forfatteren i strængeste Forstand endnu lever, anseer han sig dog i visse Maader, som død og betragter især nærværende Bidrag til sit Fædrelands Litteratur, som et Efterladenskab...
Jens Baggesen (1764-1826): Dansk forfatter, ofte betegnet som en overgangsfigur mellem oplysningstiden og romantikken. Skiemtsomme Riimbreve (1807). I digtværket Gjengangeren og han selv eller Baggesen over Baggesen (1807), gør han op med sit hidtidige forfatterjeg og den litterære institution i København, samtidig med at han søger at komme overens med den nye romantiske skole.


Baggesen, Jens

Skiemtsomme Riimbreve

Bestillingsnummer: DAB 861-48443


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web




©1991 - 2024 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk