Snedkerteknik - Georg Andersens Forlag, 1947. Halvlæderbind med guldtryk på ryggen. Rigt illustreret med tegninger og fotos i s/h og et farvebilag af træsorter samt vedlagt bilag DKK1498 - Antikvariat - Dansk Antikvarisk Boghandel
Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogHolmdorf, Aksel (red.)

Snedkerteknik

Georg Andersens Forlag, 1947. Halvlæderbind med guldtryk på ryggen. Rigt illustreret med tegninger og fotos i s/h og et farvebilag af træsorter samt vedlagt bilag: Model af stol med tremmeryg, mål: 1:1. Bogen er meget omfangsrig. Den er indrettet med løsblade, holdt sammen med aftagelige søm, og inddelt efter det internationale decimal-klassedelingssystem (DK-Tal), så den nemt kan opdateres. Meget ekstraordinært eksemplar.

Snedkerteknik. Udarbejdet af en Række Fagfolk og Specialister.
Fra forordet: (...) I de Aar, hvor Grænserne har været spærret for os, er der i Udlandet sket mange tekniske Fremskridt (...) Dette er der lagt Vægt paa ved Udarbejdelsen af Snedkerteknik (...) Det fulde Udbytte opnaas kun, hvis man hurtigt kan finde sig til Rette i den. DK-Talsystemet gør det muligt, at man altid ved, hvor man kan finde et ønsket Emne, og straks kan placere nye Blade på rette Plads.


Holmdorf, Aksel (red.)

Snedkerteknik

Bestillingsnummer: DAB 680-48099

DKK 1.498

Solgt -
Out Of Stock
Udsolgt

0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2024 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk