Komedie i Florens - Forlaget Fremad, 1990, 3. udgave, 1. oplag. 1200 eksemplarer. 185 sider. Orange hellærredsbind med smudsomslag. Hendes Majestæt Dronningen har illustreret romanen med kobbertryk udført i stregradering og aquatinte. Vedlagt et af de originale, nummererede og signerede kobbertryk, nr. 1/86. Signeret M for Margrethe II. Format DKK798 - Antikvariat - Dansk Antikvarisk Boghandel
Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogØrum, Poul

Komedie i Florens

Forlaget Fremad, 1990, 3. udgave, 1. oplag. 1200 eksemplarer. 185 sider. Orange hellærredsbind med smudsomslag. Hendes Majestæt Dronningen har illustreret romanen med kobbertryk udført i stregradering og aquatinte. Vedlagt et af de originale, nummererede og signerede kobbertryk, nr. 1/86. Signeret M for Margrethe II. Format: 14 x 21 cm. Papir: Zerkall Bütten, 225 gram. Meget fint eksemplar.

Poul Ørum: Komedie i Florens.
En fortælling fra Dantes middelalderlige Italien. Scenen er sat i 1300-tallets Firenze. Her møder vi den mystiske kunstner Ansel, der på sin vej til den smukke by møder en eneboer og et forladt spædbarn. Ansel tager de to med sig til byen. Det skal dog hurtigt vise sig at være en stor fejltagelse. Eneboeren er smittet med pest, og der går ikke ret lang tid, før mange i byen er blevet ramt af den fatale virus. Forfatteren lader på skift de mange farverige personer give udtryk for den diskussion om godt og ondt, som han også har ført i andre af sine værker.
Dronningen skriver bag på bogen: (...) Det er min tanke her ved min 50 års fødselsdag at hjælpe til at unge billedkunstnere kan få mulighed for at rejse og udfolde sig. Dertil skal min andel af provenuet fra denne udgivelse medvirke.
Poul Ørum (1919 - 1997): Dansk forfatter. Han debuterede i 1953, men slog især sit navn fast i 1958 med romanen "Lyksalighedens ø". Senere blev han kendt for krimierne med kriminalassistent Jonas Mørck i centrum. Poul Ørums forfatterskab var ofte præget af en optagethed af samfundets yderområder, uretfærdigheder og de svage skikkelsers skæbner.
-
ISBN: 87-557-1582-6, 8755715826


Ørum, Poul

Komedie i Florens

Bestillingsnummer: DAB 860-47954


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2024 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk