Matisse - DKK169 - Antikvariat - Dansk Antikvarisk Boghandel
Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogSwane, Leo

Matisse

Jespersen og Pios Forlag, 1945. 183 sider + 54 plancher i s/h af Matisses værker. Hardback med læderryg samt forhøjninger og guldtryk på ryggen. Farverig dekoration på for- og bagperm, dekorationen går igen på forsatsbladene. Illustreret med skitser og andre værker. Stempel fra bogbinder Julie Simonsen på indersiden af bagperm. Meget fint eksemplar.

Leo Swane: Matisse.
Ud over en kronologisk gennemgang af Matisses værker afsluttes bogen med Erindringer fra Matisses Skole. Bidrag af Tor Bjurström, Edward Hald, Jean Heiberg, Einar Jolin, Per Krohg, Arthur C:son Percy, Axel Revold, Henrik Sørensen og Sigfrid Ullman. Liste over litteratur om Matisse, biografisk oversigt og liste over illustrationer i teksten.
Henri Matisse (1869-1954): Fransk maler, papirkunstner og billedhugger. Henri Matisse var en af 1900-tallets betydeligste og mest indflydelsesrige billedkunstnere. Han var livsglædens og den sanselige skønheds maler, der skabte sin kunst ud fra holdningen, at et billede først og fremmest skal være "en fest for øjet".
Leo Swane (1887-1968): Dansk kunsthistoriker, museumsdirektør.


Swane, Leo

Matisse

Bestillingsnummer: DAB 720-47885


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2024 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk