En Aften i Kolera-Aaret - DKK89 - Antikvariat - Dansk Antikvarisk Boghandel
Antikvariat
Antikvariat


Søg din bog



Hareng, Alexis

En Aften i Kolera-Aaret

Carit Andersens Forlag, 1953. 1. udgave og oplag. Hf., opsprættet, få ydre brugsspor, pæn inde. Omslagstegning af Peter Holm.

Alexis Hareng: En Aften i Kolera-Aaret. En dansk fortælling af Alexis Hareng. En aften i kolera-året udkom første gang i 1953 under pseudonymet Alexis Hareng. Kelvin Lindemann er forfatteren bag. Under koleraepidemien i København, afholdtes en lille udsøgt middag i den tidligere udenrigsministers palæ i Amaliegade. Kun tre deltog: Geheimerådinde Hermione Schnell, godsejerinde van der Hooglant og professor Charles Iselin – alle medlemmer af den gamle overklasse og alle lige hjemløse og fremmede i den nye tid, præget af politiske reformer.
Ved middagen fortæller de nu hver en historie, tre beretninger om liv og død, kærlighed og had, der indirekte afslører ikke så lidt om den fortællendes eget liv og sande jeg og derved giver perspektiv til de overraskende hændelser, som sker i aftenens løb. Et værk af underfundighed og vittige, dybsindige kommentarer til menneskelivets barokke og tragiske maskespil.


Hareng, Alexis

En Aften i Kolera-Aaret

Bestillingsnummer: DAB 860-45887

DKK 89

Solgt -
Out Of Stock
Udsolgt

0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web




©1991 - 2024 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk