Kronborg - DKK98 - Antikvariat - Dansk Antikvarisk Boghandel
Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogFlor, Kai

Kronborg

Fr. G. Knudtzons Bogtrykkeri, 1963. Indbundet, med få ydre brugsspor. Illustreret med tegninger af Torben Galle Jensen.

Kai Flor: Kronborg.
Kai Flor fortæller om et af Danmarks smukkeste og mest prominente slotte. Kronborg er bl.a. kendt som slottet, hvor William Shakespeares "Hamlet" finder sted, men det imponerende renæssanceslot gemmer på hemmeligheder og skatte, der intet har med fiktion at gøre. Historien om Kronborg finder sin begyndelser helt tilbage ved Erik af Pommern i starten af 1400-tallet, eftersom renæssanceslottet er opført på ruinerne af hans mægtige borg.
Kai Flor (1886-1965) var dansk forfatter, oversætter og musik- og kunstkritiker. Flors forfatterskab omfatter bl.a. bøger om kunst, musik, poesi og arkitektur, men han er bedst kendt for sine håndbøger om klassisk musik. Som oversætter har han bl.a. oversat Vincent van Goghs breve, Darwins udødelige Tanker, Gullivers Rejse og Skatte-øen til dansk. Kai Flor var Ridder af Dannebrog.


Flor, Kai

Kronborg

Bestillingsnummer: DAB 463-45848


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2024 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk