Sparekassen - DKK69 - Antikvariat - Dansk Antikvarisk Boghandel
Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogHertz, Henrik

Sparekassen

Gyldendalske Boghandel Nordisk Forlag, 1914, 3. oplag. Udgivet af Dansklærerforeningen ved F. Christensen med forord om Henrik Hertz' liv og forfatterskab samt noter med ordforklaringer. Halvlæderbind, orig. omslag medindbundet. Guldtryk på ryggen. Pænt eksemplar.

Henrik Hertz: Sparekassen eller naar Enden er god, er alting godt. Lystspil i tre akter. Opført første gang på Det kongelige Teater den 26. maj 1836.
Sparekassen er et af Henrik Hertz' mest kendte lystspil. Hovedpersonen er den elskelige og godmodige købmand Skaarup, hvis forretninger går dårligt. Derfor er det en stor lykke, da han pludselig vinder den store gevinst i Klasselotteriet. Men hermed er den stakkels families genvordigheder ikke slut. Det bliver de unges kærlighed, der redder familien.


Hertz, Henrik

Sparekassen

Bestillingsnummer: DAB 862-45465

DKK 69

Solgt -
Out Of Stock
Udsolgt

0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2024 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk