Thomas Aquinas - DKK69 - Antikvariat - Dansk Antikvarisk Boghandel
Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogAquinas, Thomas

Thomas Aquinas

Berlingske Forlag, 1965. Hæftet, med få ydre brugsspor.

Thomas Aquinas: Thomas Aquinas. Indgår i serien 'De store tænkere' fra Berlingske Filosofi Bibliotek. Med indledning, oversættelse og noter af H. Roos. Et udvalg af Aquinas filosofiske skrifter - første forelæggelse på dansk. Thomas Aquinas er middelalderens største tænker. Hans værker har præget århundrede, og hans indflydelses spores endnu i vor tids kulturdebat. Skønt teolog er han en ægte filosof, hvis egen anskuelse er vokset frem af en stadig dialog med andre tænkere.


Aquinas, Thomas

Thomas Aquinas

Bestillingsnummer: DAB 100-44681


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2022 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk