Pigen fra det store hvide skib - DKK98 - Antikvariat - Dansk Antikvarisk Boghandel
Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogVraa, Mich

Pigen fra det store hvide skib

Gyldendals Bogklubber, 2021, 1. bogklubudgave, 1. oplag. Indbundet med smudsbind og kapitælbånd, pænt eksemplar.

Mich Vraa og Jesper Bugge Kold: Pigen fra det store hvide skib.
Den unge Molly Dahl er ombord på hosptialsskibet Jutlandia som sygeplejersker. Hun har erfaringer fra operationsgangen på Odense Sygehus, hvor hun dagen for Danmarks befrielse har taget imod døende og hårdt sårede skudofre. I Korea har den elleveårige Yun mistet bogstavelig talt alt. Mens napalmflammerne æder hendes hjem, hendes familie og den landsby i Nordkorea, hvor hun er vokset op, flygter hun sammen med to andre børn mod syd, ind midt i slagmarkens ragnarok. Både Molly og Yun lægger deres liv bag sig i håbet om at finde et nyt og bedre i Sydkorea. Men for begges vedkommende bliver rejsen lang og uforudsigelig. I den sydkoreanske havneby Pusan flettes deres skæbner sammen.
-
ISBN: 987-87-03-10028-9, 9878703100289


Vraa, Mich

Pigen fra det store hvide skib

Bestillingsnummer: DAB 860-43462


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2024 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk