Frøslev - DKK69 - Antikvariat - Dansk Antikvarisk Boghandel
Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogMågård, Jørgen

Frøslev

Steen Hasselbalchs Forlag, 1964, 1. oplag. Hæftet, m. få ydre brugsspor, kuglepenspåskrevet forfatternavn på bogens ryg, samt aftegninger fra klisterbånd på forbladet og bogens sidste side. Ellers i fin stand.

Jørgen Mågård: Frøslev : Tysk fangelejr i Danmark. Frøslevlejrens historie begynder i 1944, hvor lejren blev oprettet med det formål at huse danske fanger i det besatte Danmark. Lejren blev oprettet på dansk initiativ for at undgå, at flere danske statsborgere blev deporteret til kz-lejre i Tyskland. Der var også et ønske fra dansk side om, at fangerne, som allerede var blevet deporteret, kunne komme tilbage til Danmark i Frøslevlejren. I alt var cirka 12.000 danskere indespærret i Frøslevlejren indtil maj 1945.


Mågård, Jørgen

Frøslev

Bestillingsnummer: DAB 967-43158


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2023 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk