Naturparken mellem Farum og Slangerup - DKK149 - Antikvariat - Dansk Antikvarisk Boghandel
Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogTscherning, Carl

Naturparken mellem Farum og Slangerup

G. E. C. Gads Forlag, 1967, 2. oplag, Hæftet m. få ydre brugsspor, primært i form af læsestriber. Vedlagt to kort, henholdsvis et arkæologisk og et oversigtskort.

Carl Tscherning (red.): Naturparken mellem Farum og Slangerup. Udgivet af Arbejdsudvalget for Naturparken i Nordsjælland. Naturparken mellem Farum og Slangerup ligger midt i et af Nordsjællands smukkeste landskaber med skove, søer og moser, som huser et rigt dyreliv. Ind mellem de fredede naturområder strækker sig marker og enge fra egnens landsbyer, hvoraf nogle er i hastig udvikling til industribyer eller boligforstæder for København. Egnens store grusgrave og de storslåede dalsystemer giver et stærkt indtryk af de geologiske kræfters virksomhed i istiden. Kæmpehøjene, de gamle veje, kirkerne, middelalderborgene og landsybebyggelsen danner en levende illustration til landets historie fra oldtiden til nu. Bogen giver et overblik over alt dette - og meget mere.


Tscherning, Carl

Naturparken mellem Farum og Slangerup

Bestillingsnummer: DAB 460-42361

DKK 149

Solgt -
Out Of Stock
Udsolgt

0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2023 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk