Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogAndersen, Hans Christian

Andersen, H. C.

C. A. Reitzels Forlag, 1861, 2. række, 1. samling, 1. udgave. Forlagsindbundet papbind, m. ex libris af Thorvald Bindesbøll på indersiden af forpermen. M. ydre og indre brugsspor, primært i form af lidt kantslid og aldersplettet papir.

H. C. Andersen: Nye eventyr og historier. Indeholder historierne: Tolv med posten - Skarnbassen - Hvad fatter gjør, det er altid det rigtige - De vises steen - Sneemanden - I andegaarden - Det nye aarhundredes Musa.


Andersen, Hans Christian

Andersen, H. C.

Bestillingsnummer: DAB 860-41886


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2022 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk