Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogBöll, Heinrich

Om mig selv og andre essays

Gyldendals Uglebøger, 1975. Paperback, m. få ydre brugsspor og prismærkat i nederste hjørne af forsiden.

Heinrich Böll: Om mig selv og andre essays. Udvalg, introduktion og oversættelse ved Leif G. Berthelsen. Sideløbende med sin verdensberømte, fortællende prosa har Heinrich Böll skrevet et stort antal stærkt omdiskuterede artikler, kronikker og essays, som tydeligere og mere direkte end hans skønlitterære produktion udtrykker hans intense medleven i samtidens problemfyldte udvikling. I dette udvalg fra perioden 1952-1972 forefindes bl.a. hans analyse af processen mod Adolf Eichmann, hans snertende angreb mod tysk militarisme og den katolske kirkes holdning til militærnægterne, hans stillingtagen til boulevardpressens manipulation af den offentlige mening omkring Baader-Meinhof gruppen, hans vurdering af Willy Brandts og socialdemokratiets rolle i Tysklands politiske udvikling og hans tale med modtagelsen af Nobelprisen i Stockholm 1972. - ISBN: 87-00-77492-8, 8700774928


Böll, Heinrich

Om mig selv og andre essays

Bestillingsnummer: DAB 40-41567


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2022 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk