Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogWerfel, Franz

Kunstens kald

Gyldendals Uglebøger nr. 10, 1961. Hæftet, m. få ydre og indre brugsspor.

Franz Werfel: Kunstens kald: Realismen og det indre liv: menneskets lyksalighed. På dansk ved Thorkild Bjørnvig. En appel til kunstneren og en forklaring på kunstnerens forpligtelse, bestående af to essays. Det første blev afholdt som foredrag i 1930, kort før Werfels emigration, og er et opgør med det moderne, rationalistiske menneskes kultursyn - "realsindelaget" - og en vurdering af dets konsekvenser for mennesket. Det andet essay beskrive Werfel det ideele indre liv, som han kalder "det musiske menneske".


Werfel, Franz

Kunstens kald

Bestillingsnummer: DAB 40-40009


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2022 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk