Antikvariat
Antikvariat

Søg din bogGoethe, Johann Wolfgang von

Faust

Dansklærerforeningen, Gyldendal, 1963, 2. oplag. Kartonindbundet, fint eksemplar med solbleget ryg og få andre ydre brugsspor. Tidligere skoleeksemplar fra Ordrup Gymnasium med stempel på friblad. Træsnit på forsiden af Povl Christensen

Johann Wolfgang von Goethe: Faust; tragediens første del. Første del oversat af Martin N. Hansen. Goethes Faust I-II af Carl Roos. Oplysninger og noter ved Henrik Hertig Et dramatisk digt om en berømt videnskabsmand, der sælger sin sjæl for at få djævelens hjælp til at tilfredsstille sin kundskabstørst.


Goethe, Johann Wolfgang von

Faust

Bestillingsnummer: 39349


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2021 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk