Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogThoreau, Henry David

Livet i skovene (Walden)

Det Danske Forlag, første danske udgave, u.år. 5. oplag. Halvfablea, indbundet i smudsbind, med kassette. Opsprættet. Pænt eksemplar, med enkelte ydre brugsspor. Sider forgyldt foroven. På dansk ved Ole Jacobsen. Illustreret af Mads Stage.

Henry David Thoreau: Livet i skovene (Walden). Forord af Jacob Paludan. En fængslende blanding af naturbeskrivelse og livsfilosofi. Thoreau byggede sig i 1845 en primitiv bjælkehytte ved skovsøen Walden og levede i ødemarken i over to år.


Thoreau, Henry David

Livet i skovene (Walden)

Bestillingsnummer: DAB 990-39252

DKK 298

Solgt -
Out Of Stock
Udsolgt

0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2022 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk