Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogHolm, Adam og Smith, Peter Scharff

Idealisme eller fanatisme?

Forum, 2003. 1. udgave og oplag. Hf., meget velh. eks.

Adam Hom og Peter Scharff Smith: Idealisme eller fanatisme? Opgøret om venstrefløjen under den kolde krig. Antologi. Var de venstreorienterede under den kolde krig, samfundsbevidste idealister eller forblindede fanatikere? Kæmpede de for social lighed og politisk engagement, eller angreb de demokratiet og grundlæggende liberale værdier? Denne antologi tager afsæt i den heftige debat om venstrefløjen, som har præget flere danske dagblade og tidsskrifter de senere år. Hvad er det egentlig, de venstreorienterede foretog sig 20, 30, 40 år tilbage? Og hvorfor er det i dag så omdiskuteret. ISBN: 87-553-3400-8


Holm, Adam og Smith, Peter Scharff

Idealisme eller fanatisme?

Bestillingsnummer: DAB 320-38495


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2022 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk