Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogAbell, Kjeld

Den blå Pekingeser

Thaning og Appel, 1954, 1. udgave. Hæftet, delvist opskåret m. få ydre brugsspor.

Kjeld Abell: Den blå Pekingeser. André sidder på den café, som han med sin ungdomsforelskelse Tordis så ofte har besøgt. I dag er han gift og har børn, og Tordis bor i selvvalgt eksil på den stormfulde Iselø. På cafeen modtager han et brev med et billede af Tordis‘ for længst afdøde tante, og han frygter, at det er Tordis‘ selvmordsbrev til sin ungdomskærlighed. Kjeld Abells drømmende skuespil om Tordis og André har både episke og lyriske træk og sår konstant tvivl, om hvad der er fantasi, og hvad der er virkelighed.


Abell, Kjeld

Den blå Pekingeser

Bestillingsnummer: DAB 862-38476


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2022 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk