Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogBjerg, Hans Christian

Vi kæmpede til lands og til vands

Hovedland, 2014. Indbundet m. smudsbind. pænt eksemplar m. få ydre brugsspor. Anmeldereksemplar

Hans Christian Bjerg: Vi kæmpede til lands og til vands: fortællinger om danske krige i tusind år. Medforfatter: Ole L. Frantzen. Bogen redegør kort for, hvorledes en række krige og slag afgørende har formet danmarkshistorien. Fra slaget ved Svold omkring år 1000 til Danmarks besættelse under 2. verdenskrig og frem til de seneste årtier. Som introduktion til fortællingerne er krigenes årsager og konsekvenser beskrevet i en udenrigs- og forsvarspolitisk sammenhæng. Derudover redegøres der for af den miltærtekniske udvikling i form af hvert slags krigsførelse, taktik, organisation og våben. - ISBN: 978-87-7070-455-7


Bjerg, Hans Christian

Vi kæmpede til lands og til vands

Bestillingsnummer: DAB 960-34973


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2022 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk