Antikvariat
Antikvariat


Søg din bog



Rye, Jesper

Humlen af gastronomi

Carlsberg Danmark, Hotel- og Restaurantskolen, 2013, 1. udgave, 1. oplag. Kartonbind, fint eksemplar med få ydre brugsspor. Bogen er illustreret med mange flotte billeder.

Jesper (red.) Rye: Humlen af gastronomi; - en bog om mad og øl og øl i maden. Hotel- og Restaurantskolen og Carlsberg Danmark har sammen udviklet en bog med opskrifter, hvori der skal bruges øl. ISBN: 978-87-99582-5-4, 978879958254


Rye, Jesper

Humlen af gastronomi

Bestillingsnummer: DAB 641-33132


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web




©1991 - 2022 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk