Illustreret religionshistorie 1-3 - DKK598 - Antikvariat - Dansk Antikvarisk Boghandel
Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogAsmussen, Jes Peter

Illustreret religionshistorie 1-3

Gads Forlag, 1968 Indbundet m. smudsbind, fine eksemplarer m. solblegede rygge.

Jes Peter Asmussen : Illustreret religionshistorie 1-3.
Medforfatter: Jørgen Læssøe.
Bind 1. Primitiv religion - Eskimoisk religion - De finsk-ugriske folks religion - De slaviske folks religion - Keltisk religion - Germansk religion - Indianske højkulturers religioner - Ægyptisk religion - Mesopotamiens religioner - Sumerisk religion - Babylonsk og assyrisk religion. Bind 2. Hetitisk religion - Kana´anæisk religion - Det gamle Israels religion - Senjødedommen - Jødedommen - Zarathustrismen I og II - Den senere zoroastrisme - Mazdaznan - Indiske religioner - Vedareligionen - Hinduismen - Buddhismen - Jainismen - Lamaismen. Bind 3. Kinas religioner - Japans religioner - Græsk religion - Romersk religion - Gnosticismen og mysteriereligionerne - Mithraskulten - Mandæismen - Manikæismen - Islam og dens forhistorie - Bahaismen.


Asmussen, Jes Peter

Illustreret religionshistorie 1-3

Bestillingsnummer: DAB 290-32616


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2024 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk