Gammelliv og nyromantik - DKK69 - Antikvariat - Dansk Antikvarisk Boghandel
Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogStorm, Ole

Gammelliv og nyromantik

København, 1966. Udsendt i anledningen af årsskiftet af Hotel Kong Frederik, Queen's Pub og Søllerød Kro. Trykt i 500 eksemplarer, hvor dette eksemplar er nummer 243. Hæftet med smudsomslag, pænt eksemplar med enkelte ydre brugsspor. Tegninger af Arne Ungermann.

Ole Storm: Gammelliv og nyromantik.
Indhold: Vagtparaden som selvstændig kunstart ; Idyl på asfalt ; Gennem Store Strandstræde ; "Bar des Artistes" in memorian ; Om hærværk ; H. C. Andersen som turistsouvenir ; Gammelliv og nyromantik ; Kulørt diskriminering ; Sans for tingene ; Her går solen aldrig ned.


Storm, Ole

Gammelliv og nyromantik

Bestillingsnummer: DAB 40-20013

DKK 69


Tags:

0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2023 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk