Kampen om litteraturhistorien - DKK129 - Antikvariat - Dansk Antikvarisk Boghandel
Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogAlenius, Marianne

Kampen om litteraturhistorien

Dansklærerforeningen, 2004, 1. udgave, 1. oplag. Hardback, pænt eksemplar.

Marianne Alenius (red.): Kampen om litteraturhistorien : festskrift til Pil Dahlerup.
Øvrig redaktion: Thomas Bredsdorff og Søren Peter Hansen.
Indhold: Anne-Marie Mai: L.A. woman. Jørgen Bonde Jensen: Den tyske litteraturs korte historie. John Chr. Jørgensen: Hvad chatollet gemte. Elisabeth Møller Jensen: Der er et køn, der taler. Marianne Stidsen: Det postmoderne gennembruds kvinder. Flemming Conrad: Har vi en dansk oldtidslitteratur?. Jorunn Hareide: Ridderromanerne i litteraturhistorien. Marianne Alenius: Matthias Henriksen Schacht. Karin Sanders: Fra "Sølen" og "Pølen". Jette Lundbo Levy: Litteraturhistorien forskudt. Peter Nyord: Se bølgen bølgen. Peter Heller Lützen: Synsakt eller syntaks?. Thomas Bredsdorff: Litteraturhistorie : en historie om sprog. Lasse Horne Kjældgaard: Afbrudt transmission. Hans Hertel: Georg Brandes' dobbeltblik. Søren Peter Hansen: Kampen om Henrik Stangerup. Olav Harsløf: Bermudatrekanten. Søren Schou: Da dansk litteraturhistorie blev evalueret.
ISBN


Alenius, Marianne

Kampen om litteraturhistorien

Bestillingsnummer: DAB 810-18677


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2024 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk