Antikvariat
Antikvariat


Søg din bogChristensen, Bo

Friske torvetips

DR, 1990. Spiralryg, med mindre brugsspor.

Bo Christensen: Friske torvetips. Her er bogen, der tager udgangspunkt i de friske råvarer, vi ser på torvet. Til gengæld ser den stort på sølvtøj, borddækning og lysestager. bogen er skrevet af Svend, Heino og Steen, der følger alle råvarerne til dørs med faglig viden, råd og tips samt lækre opskrifter. Men vi får naturligvis også deres personlige oplevelser og sjove historier, der blandt andet fortæller at Svends langtidsstegte and blev opfundet ved en tilfældighed, at Heino blev født i baglokalet til forældrenes fiskeforretning - og at Steen oprindelig skulle have været læge.


Christensen, Bo

Friske torvetips

Bestillingsnummer: DAB 641-15547


0 Pris/Price DKK
Ingen bøger/No Books

Instrumentalis - Powered by men2web
©1991 - 2022 Dansk Antikvarisk Boghandel

Adresse : Vangedevej 143 - 2820 Gentofte Denmark
Telefon : 39620515
Email : bog@antikvarisk.dk