Vangedevej 143, 2820 Gentofte
30 24 05 15
bog@antikvarisk.dk
Menu
Bøger
Åbningstider
Nyheder
Vilkår

Indhold

Radio Glads Kulturredaktør kom på besøg

Radio Glads kulturredaktør Jacob Lykou er taget ud på Vangede station, hvor Danske Antikvarisk Boghandel af alle steder ligger. H.-H. Børthy viser Jacob hver en krog og samtalen falder på både lokale forfattere som Benny Andersen og Dan Turell, men når også omkring den mest usælgelige om hønsehold på engelsk. Det er noget, der sætter gang i impulskøberne.

Hør udsendelsen her

100 år med Halfdan Rasummsen

Halfdan Rasmussens er blevet kendt for sine skægge og muntre Tosserier og Børnerim, fyldt med sproglige spil og overraskelser. Tosserierne er spændstige rim, der med humor i hånd behandler de mere alvorlige sider af tilværelsen, imens børnerimene gerne ligger et sted imellem de engelske nonsens rim og små, rappe historier. Gennemgående kan man sige, som Johannes Møllehave sagde det, at Rasmussens karakteristiske metode var at tage ordet på ordet. (Wikipedia)
Vi finder de bøger du søger

Dansk Antikvarisk har fysisk butik i Gentofte - kom og besøg os eller hent dine bestilte bøger her - Vi har som udgangspunkt åbent Mandag-Fredag 09.00-12.00 og 15.00-18.00, Lørdag 10.00-14.00 Vi har ikke noget speciale; men bedre brugte bøger - og vi sigter mod at have nordens største udvalg på nettet - men med særlig forkærlighed for faglitteratur. Ønsker du at sælge relevante enkeltbøger eller hele bogsamlinger skriv eller ring !

Hvad kan vi ?

I vores antikvariat her på nettet finder du i den kommende tid brugte bøger. I vores butik finder mange bøger i kategorien skønlitteratur. Så mangler du en krimi til ferien, søger bøger af Holberg, eller søger du en bestemt fagbog om skibsfart, finder du det hos os.

Vi dækker bredt

Vi har alverdens forskellige genrer: Skønlitteratur, faglitteratur, kogebøger, lærebøger, historiebøger, kunstbøger og fotobøger.

Bestillinger:
Bestillingsliste i DKK:
Kurven er tom


Dansk Antikvarisk - Vangedevej 143, 2820 Gentofte - Tlf.: 39 62 05 15 - antikvarisk.dk - * CHR8 Send os en e-mail 2018