Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/antikvarisk.dk/public_html/library/config.php on line 7
Antikvariat - Dansk Antikvarisk - Bedre brugte bøger: Leverings- og Handelsbetigelser Dansk Antikvarisk
Vangedevej 143, 2820 Gentofte
30 24 05 15
bog@antikvarisk.dk
Åbningstider

Web og Mail

Vores mail og on-line bestilling af bøger er altid åben.

Fysisk forretning

Vores forretning i Gentofte er åben:
 • Dansk Antikvarisk Boghandel
 • Vangedevej 143
 • 2820 Gentofte

Åbningstider:

UGE 38

Den fysiske forretning er nu åben.

 • Mandag 20/9: 15-18
 • Tirsdag 21/9: 9-12 og 15-18
 • Onsdag 22/9: 9-12 og 15-18
 • Torsdag 23/9: 9-12 og 15-18
 • Fredag 24/9: 9-12 og 15-18
 • Lørdag 25/9: 10-14
 • Søndag 26/9: Lukket


Ring stadig gerne for en aftale om afhentning: 39 62 05 15 mellem 9-12 og 15-18

Netsalg er åbent døgnet rundtLeveringsbetingelser

Handelsbetingelser

Hvem er vi ?

Antikvarisk.dk er en del af Dansk Antikvarisk Boghandel. Det betyder at du som kunde har en solid leverandør bag dig. Alle de viste varer er lagervarer, som kan leveres fra dag til dag afhængigt af afhentning eller forsendelse.

Betalte bestillinger modtaget på hverdage inden kl. 10 afsendes normalt samme dag.

Firma detaljer:

 • Antikvarisk.dk
 • Dansk Antikvarisk Boghandel og Forlag
 • Vangedevej 143
 • 2820 Gentofte
 • Danmark
Forretningen ligger lige midt på Vangede S-togstation

 • E-mail: bog@antikvarisk.dk
 • Tlf.: 39 62 05 15 (Eksp.)
 • CVR-nr.: 56570152 *(Instrumentalis ved H.-H. Børthy)

Valuta

Priser på shoppen er i danske kroner (DKK) samt i opgivet euro. Alle bogpriser er inkl. brugtmoms. Bøgerne sælges efter de særlige regler for brugte varer jf. momslovens kapitel 17. Køber kan ikke fradrage købsmoms.

Betaling

Det er muligt at vælge imellem bankoverførsel eller online betaling dvs. med Dankort eller VisaDankort i butikken. Vi behandler dine kortoplysninger fortroligt og i butikken gemmer kun de nødvendige oplysninger, som skal bruges for at trække beløbet på din konto, det vil sige vi gemmer udelukkende det betalings id, som vi modtager fra PBS. Dette gøres for at sikre fortroligheden imellem os og dig. Ved bankoverførsel vil varen blive sendt ligeså snart vi registrerer din indbetaling på vores konto.

Bestilte varer

Med mindre andet er aftalt er bestilte varer reserveret 10 arbejdsdage, hvorefter reservationen anulleres.

Levering

Alle produkter bliver leveret af fragtfirmaer eller med PostNord. Pt. benytter vi GLS ved levering til Fragt/Ekspedition bliver opkrævet som fast takst, kr. 39.- pr. forsendelse på max. 20kg til Danmark ekskl. Færøerne/Grønland. Fragt til andre destinationer eller for pakker over 20 kg skal aftales fra gang til gang med vores ekspedition. Levering i Danmark finder normalt sted indenfor 2 -10 arbejdsdage.

Skulle forsendelsen blive forsinket fra vores side, tilstræber vi at give vi besked på e-mail/SMS.

Ved modtagelse bedes du kontrollere varen. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det med det samme.

Der tages forbehold for allerede udsolgte bøger/varer og for eventuelle fejl i vores webshop.

Returnering af bøger

Du har 14 dages fortrydelsesret. Hvis man fortryder sit køb, skal varerne returneres til butikken (se adresse detaljer øverst på siden). Kunden betaler selv fragtomkostninger. Varer som returneres skal være væsentligt i samme stand som ved modtagelsen Bemærk at varerne skal være hele og ubeskadiget. Det er kundens ansvar, at alle bøgerne bliver pakket forsvarligt før returnering.

Fortrydelsesret

Hvis man vælger at udnytte sin fortrydelsesret, vil vi efter at have modtaget varene og sikret os, at de er i god stand, tilbagebetale hele købssummen. Beløbet vil blive overført direkte til vores kundes konto. Det er derfor vigtigt, at vi modtager nøjagtige bank detaljer for at kunne gennemføre denne overførsel. Tilbagebetaling vil finde sted senest 30 dage efter vi har modtaget de returnerede varer.

Klager

Eventuelle klager vil blive behandlet så hurtigt som muligt. Hvis vi modtager en klage over varer, vil vi i samråd med kunden afgøre om varen kan repareres, ombyttes med en ny vare eller om kunden vil blive tilbudt en reduktion i prisen.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse bog@antikvarisk.dk.

Hvilke oplysninger indsamler vi

De oplysninger, som vi indsamler bliver brugt til at personliggøre og forbedre vores service til dig. De oplysninger, du overdrager til os på vores hjemmeside eller på anden vis, bliver gemt. Det gør det muligt for os at behandle en bestilling, ekspedere dine varer, til at kunne svare dig og for bedre at kunne hjælpe dig med målrettet information, når du vender tilbage til antikvarisk.dk.

Vi behandler alle oplysninger, vi får med fortrolighed. Vi videresælger aldrig oplysninger, som vi er blevet bekendt med. Indtastede oplysninger bruges kun som identifikation af kunder og for at gøre det lettere og hurtigere for kunder at bruge butikken.